PROGRAM CONCRET CONSULT 21 IUNIE: 9.00-17.30 | 22 – 24 IUNIE: ÎNCHIS | 25 - 28 IUNIE: 9.00-17.30

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.concretconsult.ro, denumit in continuare “concretconsult.ro”, este detinut si administrat de societatea CONCRET CONSULT SRL, denumit in continuare “administrator” , avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO14319027, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9923/2001, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Ferdinand I, nr. 117B Romania. Telefon: 021.252.55.27; E-mail: office@concretconsult.ro

concretconsult.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

Utilizarea informatiilor de natura personala

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de către concretconsult.ro numai în scopul pentru care au fost introduse (lansarea comenzilor) si în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Informaţiile din formularul de comanda ne sunt necesare pentru a confirma comenzile, a face livrarea produselor comandate, a anunţa promoţiile în curs sau apariţia unor noi produse, etc. si în nici o situaţie nu vor fi furnizate unei terţe parţi.

Societatea noastră nu face si nu va face publice datele furnizate de către utilizatorii site-ului fără acordul explicit al acestora. Din acest motiv, sunteţi în totalitate răspunzători de păstrarea confidenţialităţii parolei dumneavoastră. În consecinţă, vă recomandăm in mod expres să nu divulgaţi nimănui parola.

De asemenea, este recomandabil să închideţi întotdeauna sesiunea de lucru in browserul internet utilizat. Mai facem precizarea că societatea noastră nu va solicita niciodată parola dumneavoastra printr-un e-mail sau printr-un orice alt mesaj nesolicitat de dumneavoastra.

Garantie

Toate produsele vandute in cadrul concretconsult.ro au garantia specificata de producator-importator pentru fiecare produs in parte. Produsele sunt vandute cu factura, certificat de garantie dat de producator respectiv importator cat si instructiunile de montare, folosire puse la dispozitie de catre importator – producator.

Pentru orice probleme, detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail relatiiclienti@concretconsult.ro sau telefonic la numarul de telefon: 021.252.55.27

Preturi

Preturile afisate pe site-ul nostru nu includ TVA toate fiind valabile pana la introducerea unei noi reduceri sau oferte.

Plata

Plata se efectueaza ramburs la curier sau prin transfer bancar.

Transport

Concretconsult.ro isi rasplateste clientii prin transport GRATUIT* pentru comenzi ce depasesc suma de 600 RON (valoare fara TVA).

Returnare produse

Pentru a returna produsul, va rugam sa trimiteti un e-mail la relatiiclienti@concretconsult.ro cel tarziu in 14 zile calendaristice de la data ridicarii/primirii produsului, iar returul efectiv al produsului se va face in maxim 14 zile de la trimiterea e-mailului.

E-mail-urile trimise dupa 14 zile nu vor fi luate in considerare. Returul produselor se poate face prin serviciul de curierat, agreat de catre cumparator iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre concretconsult.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (cod, culoare, etc.) va rugam sa ne anuntati in maxim 24 de ore.
Daca produsul livrat prezinta grave deteriorari cauzate de transportva rugam sa specificati in AWB-ul transportatorului problemele aparute.

Linkuri utile

ANPC

Platforma de soluţionare online a litigiilor

Fiind de acord cu aceste Termene si Condiţii, clientul ȋşi asumă în totalitate riscurile utilizării site-ului, fie ca este „Vizitator” (a intrat pe site fără a se autentifica) fie că este „Utilizator” (s-a înregistrat în sistem şi are un cont personal).