În contextul apariției riscului de îmbolnăvire cu COVID-19 si al Recomandărilor Ministerului Muncii și Protecției Sociale în scopul prevenirii răspândirii infectării cu coronavirus, Concret Consult a luat o serie de măsuri suplimentare de igienă și prevenție, pentru protecția personalului propriu. Suplimentar, vă recomandăm să evitați, pe cât posibil, plasarea comenzilor direct la sediul Concret Consult și folosirea metodelor alternative de comandă: • comenzi online pe www.concretconsult.ro, comenzi telefonice, comenzi pe adresele de mail ale agentilor de vanzari sau Skype. Pentru comenzile cu ridicare de la sediul Concret Consult, facem eforturi pentru pregătirea acestora din timp și diminuarea timpului de așteptare.

... despre CONCRET GROUP

Concret Copy si Concret Consult sunt doua companii apartinand Concret Group, o investitie 100% romaneasca care a inceput in anul 1995.

... despre angajatii CONCRET GROUP

O echipa de 30 de specialisti lucreaza in cele doua companii oferind atat suport comercial - prin departamentul de vânzări - cat și suport tehnic - prin departamentul tehnic.

Sediul Concret Group este in Bucuresti, Bulevardul Ferdinand I, nr. 117B, sector 2.
Concret Group isi desfasoara activitatea pe o suprafata totala de 1600 m2 si 5 etaje:
- 800 m2 depozit consumabile
- 400 m2 showroom si centru de relatii cu clientii
- 200 m2 service si suport tehnic
- 200 m2 spatiu aditional birouri.

Aditional, Concret Consult detine un spatiu de depozitare si incarcare pentru tonerul vrac.

... despre CONCRET CONSULT

Compania a fost infiintata in 2003 avand ca obiect de activitate importul si distributia de consumabile pentru copiatoare, imprimante si faxuri, precum si echipamente de laminare, indosariere si finisare documente.

Concret Consult este Konica Minolta Elite Partner, Hewlett Packard Gold Partner, Distribuitor Autorizat Katun (principalul distribuitor Katun in Romania), Canon Accredited Partner,