Scanner Canon P-215II Vezi imaginea mărită

Scanner Canon P-215II

EM9705B003AA


În birou, acasă sau pe drum, elegantul scaner P-215II asigură o funcţionare cu adevărat imediată. Este cel mai rapid scaner portabil cu viteze de scanare faţă-verso de până la 30 ipm.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:


Beneficii

    Scanare rapidă de până la 30 ipm şi alimentare prin USB
    Scanare mobilă productivă, cu alimentator automat pentru 20 de coli
    Design ultracompact şi robust pentru mobilitate
    Acceptă scanarea cărţilor de identitate şi a cardurilor în relief
    Software versatil care include scanarea către aplicaţii în cloud
    Compatibil cu Mac şi Windows
    Unitate Wi-Fi WU10 opţională

Specificaţii detaliate

Cel mai eficient scaner alimentat prin USB: Modelul imageFORMULA P-215II este cel mai productiv scaner din clasa sa. Cu viteze de scanare faţă-verso de până la 30 ipm, alimentare prin USB şi alimentatorul automat de documente pentru 20 de pagini, utilizatorii pot scana în mod eficient la birou, acasă sau în deplasare. P-215II are un design deosebit de robust pentru a manevra până la 500 de documente pe zi.

Ultracompact pentru economie de spaţiu şi mobilitate: Cu un design elegant şi compact, scanerul P-215II ultrauşor este ideal atât pentru utilizatorii aflaţi în deplasare, cât şi pentru cei de la birou. Datorită dimensiunilor reduse, scanerul poate fi aşezat uşor în bagaj şi pe birourile aglomerate. Funcţionarea imediată este posibilă prin simpla conectare a scanerului la un PC sau Mac. Software-ul unic CaptureOnTouch Lite încorporat de la Canon este gata de utilizare, fără a fi necesare drivere sau software de aplicaţii.

Scaner dedicat pentru cărţi de identitate: Cum scanarea cardurilor este din ce în ce mai importantă pentru autentificarea identităţii, dispozitivul P-215II are un slot special pentru scanarea cardurilor. Un mecanism de alimentare sofisticat asigură scanarea rapidă a cărţilor de identitate şi cardurilor în relief.

Procesare avansată a imaginilor: Tehnologia avansată permite o scanare de înaltă precizie de până la 600 dpi. O gamă bogată de caracteristici de procesare a imaginilor, precum detectarea automată a culorilor şi recunoaşterea automată a orientării textului asigură o calitate excelentă a scanării, ideală pentru crearea de PDF-uri cu funcţie de căutare cu ajutorul OCR.

Suită software puternică: Scanerul P-215II utilizează atât drivere ISIS, cât şi TWAIN pentru a permite integrarea uşoară cu aplicaţia dvs. standard de procesare a imaginilor şi include o suită completă de aplicaţii software care ajută utilizatorii să lucreze mai eficient. Interfaţa cu utilizatorul îmbunătăţită şi cu pictograme a software-ului CaptureOnTouch inclus accelerează şi simplifică scanarea, iar funcţia Full Auto Mode aplică automat setările optime pentru fiecare operaţie de scanare. PageManager (Mac) şi PaperPort (Windows) asigură instrumente eficiente de administrare a fişierelor şi de conversie, iar scanarea cărţilor de vizită nu a fost niciodată mai simplă cu aplicaţia BizCard.

Scanare directă în sisteme „cloud”: Datorită plug-inurilor incluse, utilizatorii au opţiunea de a scana direct din CaptureOnTouch către o serie de servicii cloud, care includ Evernote, Google Drive™, SharePoint, SugarSync, DropBox şi OneDrive. Aceasta permite încărcarea rapidă a informaţiilor în sistemul „cloud”, pentru accesare de oriunde şi oricând.

Scanare wireless flexibilă: Pentru a vă bucura de libertatea de a scana de oriunde v-aţi afla, combinaţi scanerul P-215II cu dispozitivul opţional WU10 Wi-Fi şi bateria aferentă. Acesta poate fi folosit pentru a scana wireless documente direct pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. de birou sau pentru a fi partajat într-un grup de utilizatori sau de un grup de dispozitive, prin intermediul unui server de reţea sau a unui router domestic.

Producator Canon
Cod original EM9705B003AA
Cod producator EM9705B003AA
Pret special pe site Nu
Tip stoc La comanda
Format Lăţime: 50,8 - 216 mm Lungime : 70 - 356 mm Scanarea cardurilor 54 x 86 x 1,4 mm (se acceptă scanarea cardurilor în relief)
ADF 20 de coli (64 g/m²)
Tip de interfata USB 2.0 şi USB 3.0 de mare viteză
Duplex Standard
Viteza de scanare Color: Cu USB 3.0: 10 ppm/20 ipm, cu USB 2.0: 10 ppm/10 ipm Monocrom: Cu USB 3.0: 15 ppm/30 ipm, cu USB 2.0: 12 ppm/14 ipm
Rezolutie scanare 150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi
Greutate hartie 52 - 128 g/m² (0,06 - 0,15 mm)
Dimensiune echipament Cu tavă închisă: 285 (l) x 95 (A) x 40 (H) mm Cu tavă deschisă: 285 (l) x 257 (A) x 174 (H) mm
Sistem de operare Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP