Plotter Canon imagePROGRAF TX-3000 - include stand Vezi imaginea mărită

Plotter Canon imagePROGRAF TX-3000 - include stand

2443C003AA


Promotia este valabila in limita stocului disponibil

Mai multe detalii28 alte produse din aceeași categorie:

imagePROGRAF TX-3000

Imprimantă avansată, cu jet de cerneală, de format mare, de 36 inchi pentru producţia de postere şi fişiere CAD şi GIS, care oferă imprimare productivă, caracteristici inteligente şi utilizare uşoară.

imagePROGRAF TX-3000

Imprimanta completă şi perfectă pentru postere şi fişiere CAD şi GIS

Imprimanta cu jet de cerneală de format mare, de 36 inchi care îmbină calitatea de top cu vitezele excepţionale de imprimare. imagePROGRAF TX-3000 beneficiază de caracteristici inovatoare, funcţionare la costuri reduse, întreţinere simplificată şi fiabilitatea mărcii Canon.

imagePROGRAF TX-3000

Imprimare rapidă în format mare

Un cap de imprimare avansat, de 1,07 inchi se aliază cu funcţia de imprimare continuă, ajutând acest model de 36 inchi să asigure productivitate excelentă şi eficienţa fluxului de lucru.

Precizie de imprimare uimitoare

Tensiunea înaltă de suprafaţă a cernelii LUCIA TD asigură o precizie neegalată pentru detaliile fine, chiar şi pe hârtie necretată, economică şi asigură rezistenţă la factorii de mediu.

Gestionare rapidă şi constantă

Modelul compact imagePROGRAF TX-3000 se integrează uşor în birourile mici şi oferă o utilizare simplă datorită afişajului cu ecran tactil, alimentării cu două role şi încărcării uşoare.