Plotter Canon imagePROGRAF TX-2000 Vezi imaginea mărită

Plotter Canon imagePROGRAF TX-2000

2442C003AA


Promotia este valabila in limita stocului disponibil

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

imagePROGRAF TX-2000

Această imprimantă cu jet de cerneală, de format mare, de 24 inchi este ideală pentru imprimarea posterelor şi a fişierelor CAD şi GIS. Precizia şi performanţa în armonie.

imagePROGRAF TX-2000

Redefinirea posibilităţilor de imprimare a posterelor şi fişierelor CAD şi GIS

Modelul avansat imagePROGRAF TX-2000 combină caracteristicile inteligente şi calitatea supremă a imprimării. Bucuraţi-vă de imprimare de mare viteză, precizie excelentă şi control comod pentru utilizator, precum şi de funcţionare economică, cu această imprimantă cu jet de cerneală, de format mare, de 24 inchi.

imagePROGRAF TX-2000

Este perfectă pentru fluxurile de lucru

Măriţi productivitatea cu viteze de imprimare uimitoare, asigurate de capul de imprimare inovator cu 5 culori, de optimizarea secvenţelor şi modul de imprimare continuă.

Cerneală ideală pentru un cost total de exploatare redus

Cerneala LUCIA TD redă detaliile fine şi textul cu precizie impresionantă, este performantă pe hârtia necretată economică şi asigură rezistenţă superbă la factorii de mediu.

Utilizare simplă

TX-2000 încape cu uşurinţă în spaţii compacte, datorită carcasei subţiri. Afişajul intuitiv cu ecran tactil, alimentarea cu două role şi încărcarea uşoară vă optimizează fluxul de lucru.