Plotter Canon imagePROGRAF iPF830 incl. stand Vezi imaginea mărită

Plotter Canon imagePROGRAF iPF830 incl. stand

CF0005C003AA


Promotia este valabila pana la data de 30 Iunie

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:


Beneficii

    Rezervoare de cerneală de mare capacitate, de 330 ml/700 ml care pot fi înlocuite în timpul funcţionării – înlocuiți-le în timpul imprimării
    Viteze uimitoare cu cel mai rapid mod de imprimare economică
    Sistemul de cerneală în 5 culori LUCIA cu noua cerneală magenta pentru reproducerea unei palete mai largi de culori
    Calitate mai clară pe desenele CAD pentru detalii precise
    Imprimare continuă la volume ridicate, cu HDD de 320 GB încorporat
    Asistență HP-GL/2, HP-RTL îmbunătățită și driver AutoCAD optimizat
    Gestionaţi costurile şi urmăriţi rata de recuperare a investiţiei (ROI) cu software de contabilitate
    Software Direct Print & Share și compatibilitate cu serviciile cloud

Linii fine, culori vii și imprimare de mare viteză: Contaţi pe productivitatea uimitoare a imprimantei iPF830. Proiectată pentru aplicaţii CAD/GIS și pentru postere atât în mediile de imprimare profesională, cât şi în mediile corporative de mari dimensiuni, această imprimantă de 44” oferă o reproducere excepţională a liniilor, culori vii, consecvenţă mare a imaginilor şi este dotată cu rezervoare de cerneală de mare capacitate care pot fi înlocuite în timpul funcţionării.

Calitate şi precizie remarcabile: Sistemul Canon de cerneală cu pigmenţi reactivi în 5 culori produce culori vii şi cele mai precise şi subţiri linii şi datorită toleranţei în materie de distanţe de +/- 0,1%, precum şi lăţimii minime a liniilor de 0,02 mm, precizia este garantată. Imaginile sunt redate la 2.400 x 1200 dpi, pentru impact maxim, graţie capetelor de imprimare superfine, care utilizează 15.360 de duze. Cea mai recentă cerneală magenta asigură desene mai clare și postere mai vibrante.

Înaltă productivitate: Calitatea excepţională a imaginii este însoţită de productivitate uimitoare, cu imprimate în modul schiţă în format A0 în 42 de secunde şi în format A1 în doar 22 de secunde. Imprimanta utilizează rezervoare de cerneală cu capacităţi de 330 ml şi 700 ml ce pot fi înlocuite în timpul procesului de producţie pentru producţie continuă, precum şi imprimarea fără margini pentru economisirea timpului de finisare. Un coș opțional de mari dimensiuni acceptă imprimarea continuă pentru volum mare.

Economică şi eficientă: O funcţie de contabilizare încorporată permite urmărirea precisă a costului per imprimat şi a costului general al imprimantei şi vă permite să vizualizaţi datele prin intermediul driverului imprimantei sau să le exportaţi într-un fişier CSV, pentru a le utiliza în propriile fişiere sau sisteme. Pentru menţinerea costurilor la un nivel redus, se poate selecta modul Economic, care utilizează mai puţină cerneală, ideal la imprimarea schiţelor.

Pentru fluxuri de lucru CAD/GIS exigente: iPF830 este concepută pentru a se integra şi a funcţiona perfect în cele mai exigente fluxuri de lucrări CAD/GIS. Fişierele mari sunt procesate eficient cu suport HP-GL/2 îmbunătăţit. Formatul HP-RTL este, de asemenea, acceptat, imprimanta dispunând şi de un driver AutoCAD optimizat pentru Windows. Este prevăzută, de asemenea, cu gestionare îmbunătățită a dispozitivului și cu securitate pentru grupuri mari de lucru cu conectivitate eMaintenance, panou de control pentru blocare și protocol SNMP v3.

Uşor de utilizat cu unitatea hard disk încorporată de 320 GB: O unitate hard disk încorporată de 320 GB permite crearea de căsuţe poştale când dispozitivul este utilizat de mai multe persoane, de exemplu în mediile corporative de mari dimensiuni. Uşurinţa în utilizare este amplificată datorită interfeţei grafice mari pentru utilizator, care facilitează operarea.

Asistență software completă: Pentru fluxuri de lucru de imprimare fără întreruperi, iPF830 este compatibilă cu serviciile cloud și include asistență pentru Direct Print & Share, Print Utility pentru iPad și Océ Publisher Select (din toamna anului 2015). Se integrează, de asemenea, cu ușurință cu aplicațiile dvs. de birou cu Microsoft Office Plug-in și acceptă PosterArtist Lite, pentru producţia simplă a posterelor.