Plotter Canon imagePROGRAF iPF8400SE stand inclus Vezi imaginea mărită

Plotter Canon imagePROGRAF iPF8400SE stand inclus

CF8572B003AA


Promotia este valabila in limita stocului disponibil

Creaţi postere atrăgătoare şi materiale de prezentare cu cerneluri cu pigmenţi LUCIA EX în 6 culori care vă oferă rezultate vii, de lungă durată.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:


Beneficii

    Creaţi un punct de vânzare intens, cu cerneala roşie suplimentară
    Rezultate de lungă durată datorate cernelii pe bază de pigmenţi LUCIA EX în 6 culori
    Durate mari de funcţionare cu rezervoarele de cerneală cu schimbare în timpul funcţionării
    Obţineţi o imprimare de înaltă calitate la preţuri de funcţionare mai mici
    Software cu valoare adăugată furnizat ca echipare standard


Culori vibrante şi atrăgătoare: Obţineţi culori uimitoare de fiecare dată, cu sistemul de cerneluri LUCIA EX în 6 culori de la Canon. Cerneala sa roşie permite reproducerea fidelă a nuanţelor de roşu şi portocaliu pentru a obţine rezultate remarcabile, făcând modelul iPF8400SE perfect pentru sarcini de imprimare cu impact mare, în funcţie de volum, la cerere şi cu un cost redus de exploatare.

Rezultate puternice, de lungă durată: Asiguraţi-vă că punctul dvs. de vânzare nu îşi pierde impactul vizual, indiferent de lungimea duratei sale de viaţă. Cerneala pe bază de pigmenţi LUCIA EX funcţionează excelent pe o gamă largă de tipuri de hârtie, oferindu-vă un rezultat mai durabil şi rentabil pentru o durată de afişare de la medie la mare.

Imprimare mai rapidă, durată mai mare de funcţionare: Obţineţi rezultate mai rapide atunci când aveţi nevoie de ele, cu imprimare rapidă şi rentabilă în modul schiţă. Rezervoarele de cerneală cu capacităţi de 330 ml şi 700 ml asigură productivitatea chiar şi pentru imprimarea peste noapte. Rezervoarele secundare de cerneală menţin fluxul alimentării chiar şi atunci când cerneala s-a terminat, ceea ce înseamnă că puteţi înlocui rezervoarele fără a fi nevoie să întrerupeţi imprimarea.

Reducerea continuă a costurilor: Economisiţi deopotrivă timp şi bani, cu un design axat pe funcţiile de care aveţi nevoie, şi nu pe cele de care nu aveţi nevoie. Dispunând de şase tipuri de cerneluri, modelul iPF8400SE vă ajută să economisiţi bani, oferind în acelaşi timp rezultate de imprimare de calitate superioară în mod constant, asigurând reducerea costurilor care apar pe toată durata de viaţă a imprimantei.

Nu aveţi nevoie de experienţă în design: Produceţi cu uşurinţă o gamă largă de postere şi grafice nou-nouţe, cu ajutorul soluţiilor de creare a posterelor pe care le oferă modelul iPF8400SE. PosterArtist Lite permite chiar şi începătorilor să realizeze postere mai atrăgătoare într-un timp extrem de scurt, beneficiind de funcţiile de corectare automată a culorilor şi eliminarea fundalului incluse în oferta standard. Dacă preferaţi o interfaţă de utilizator mai prietenoasă, plug-in-ul de imprimare pentru Microsoft Office vă permite să imprimaţi documente la dimensiuni de poster şi grafice realizate în Microsoft Word, PowerPoint sau Excel.

Imprimare directă a fişierelor şi partajare directă în cloud: Creşteţi productivitatea şi eficientizaţi fluxurile de lucru pentru imprimare şi realizare de postere cu imagePROGRAF Direct Print & Share, care vă permite să imprimaţi direct fişiere PDF/TIF/JPEG, fără a avea nevoie de ajutorul unei aplicaţii sau unui driver de imprimantă. Asistenţa pentru cloud vă permite să încărcaţi şi să descărcaţi fişiere pentru partajare imediată cu alte locaţii sau cu mai multe sedii, având acces uşor chiar şi de pe dispoziti

Producator Canon
Cod original CF8572B003AA
Cod producator CF8572B003AA
Pret special pe site Nu
Tip stoc La comanda