Plotter Canon imagePROGRAF iPF6400s Vezi imaginea mărită

Plotter Canon imagePROGRAF iPF6400s

CF8571B003AA


Promotia este valabila in limita stocului disponibil

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:


Beneficii

    Cerneala LUCIA EX în 8 culori oferă o gamă largă de culori, cu reproducerea excelentă a nuanţelor de negru
    Ideală pentru producţie, fotografie, design şi expoziţii
    Rezervoare de cerneală de mare capacitate, de 300 ml, pentru reîncărcări mai rare
    Unitate HDD de 250 GB, pentru imprimarea eficientă a sarcinilor complexe
    Rezervoare de cerneală cu înlocuire rapidă
    Gestionaţi costurile de imprimare şi urmăriţi rata de recuperare a investiţiei cu instrumentul de contorizare integrat
    Senzorul de culoare integrat garantează reproducerea omogenă şi precisă a culorilor
    Spectrofotometru opţional, pentru gestionarea automată, de înaltă precizie, a culorilor
    Software cu valoare adăugată furnizat ca echipare standard


Calitate excepţională - la fiecare imprimare: Cerneala LUCIA EX în 8 culori înseamnă calitate remarcabilă la imprimare cu imprimanta iPF6400S. Detaliile fine sunt reproduse cu o precizie superioară de suprapunere a culorilor la imprimare. Materialele imprimate sunt totodată extrem de durabile, cu rezistenţă mare la zgârieturi. Deoarece Canon este singurul producător care oferă aceeaşi cerneală pentru toate cele 8 culori, consecvenţa calităţii şi adâncimii de culoare poate fi gestionată simultan pe mai multe imprimante în 8 culori.

Productivitate ridicată... la costuri de utilizare reduse: Imprimanta iPF6400S este o soluţie completă pentru necesităţile dvs. Rezervorul de cerneală de mare capacitate, de 300 ml, necesită mai puţine schimburi de cerneală, iar rezervoarele de cerneală cu înlocuire rapidă permit înlocuirea cernelii fără întreruperea procesului de imprimare. Un e-mail automat vă alertează când este momentul să înlocuiţi rezervoarele de cerneală sau materialele de imprimare şi vă înştiinţează atunci când o sarcină este finalizată. Imprimanta este echipată cu cel mai recent software, inclus gratuit, ceea ce vă asigură tot suportul necesar pentru a beneficia de productivitate ridicată de la bun început. O unitate HDD de 250 GB încorporată permite stocarea cu uşurinţă a sarcinilor de imprimare în format mare, iar conectivitatea Gigabit Ethernet face posibil transferul rapid de date - chiar şi în cazul gestionării unor volume mari de imprimare.

Imprimare flexibilă: Imprimanta iPF6400S este echipată cu o gamă largă de funcţii care asigură rezultate deosebite pentru o multitudine de necesităţi de imprimare în format mare. Funcţia unică de calibrare a culorilor, de la Canon, utilizează un senzor încorporat de detectare a densităţii culorii pentru rezultate optime în întreaga gamă de imprimante în format mare. Spectrofotometrul opţional asigură măsurarea rapidă a culorilor şi verificarea programabilă a acestora, ceea ce permite efectuarea comodă şi cu stricteţe a controlului de calitate al tuturor sarcinilor. În concluzie, modelul iPF6400S este suficient de flexibil pentru a se adapta unui număr mare de aplicaţii – de la imprimarea de afişe la imprimări pe pânză, de înaltă calitate.

Software complet: Modelul iPF6400S se livrează cu o gamă generoasă de programe software de ultimă generaţie. Cu soluţii de imprimare integrate pentru fotografii (plug-in de imprimare pentru Photoshop), afişe (PosterArtist) şi MS Office (plug-in de imprimare pentru Office) şi beneficiind, totodată, şi de funcţia Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe), pentru imprimarea directă cu uşurinţă a fişierelor TIFF, JPEG şi PDF, este simplu să vă organizaţi operaţiile existente în vederea unor performanţe şi rezultate superioare.

Producator Canon
Cod original CF8571B003AA
Cod producator CF8571B003AA
Pret special pe site Nu
Tip stoc La comanda