Plotter Canon imagePROGRAF iPF685 Vezi imaginea mărită

Plotter Canon imagePROGRAF iPF685

CF8970B003AA


Imprimanta cu 5 culori de inalta productivitate cu unitate hard disk de 320 GB. Perfecta pentru CAD/GIS si postere. Combinati calitatea si reducerea costurilor cu aceast? imprimant? cu 5 culori de 24 inchi si HDD de 320 GB. Obtineti rezultate mai clare pentru CAD/GIS si postere cu noua cerneala magenta iar rezervoarele cu capacitate de 300 ml asigur? productivitate fara perioade de inactivitate.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:


Beneficii

    Imprimare continuă a unui volum mare, cu unitatea hard disk
    Imprimare format A1 în 25 de secunde
    Carcasă compactă, de 24”
    Calitate mai clară pentru desenele CAD şi compatibilitate HP-GL/2
    Sistem cu 5 culori LUCIA
    Nouă cerneală magenta pentru o reproducere superioară a culorilor
    Rezervoare de cerneală cu schimbare la cald, de 130 ml/300 ml
    Software Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe)
    Compatibilă cu servicii de tip cloud
    Hard disk de 320 GB
    Instrumente de contorizare


Înaltă productivitate:Duceţi productivitatea la nivelul următor cu Canon iPF685, cea mai nouă imprimantă cu 5 culori din gama noastră de produse. Viteza de imprimare mai mare permite ieşirea unui format A1 în modul ciornă în 25 de secunde, iar unitatea hard disk de 320 GB oferă un spaţiu de stocare mai mare pentru datele de imprimare, inclusiv fişierele complexe sau cu volum mare de date. Oferă utilizatorilor o mai mare eficienţă, cu noua funcţie de comandă rapidă de imprimare Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe). Această funcţie permite utilizatorilor să creeze comenzi rapide pentru setările de imprimare cel mai frecvent utilizate şi apoi să imprime prin glisarea şi fixarea fişierelor pe scurtăturile comenzilor respective.

Calitate şi precizie excepţionale: Sistemul de cerneală Canon, cu 5 culori şi pigmenţi, produce cele mai precise şi subţiri linii. Cu o acurateţe de +/- 0,1% şi o lăţime minimă a liniilor de 0,02 mm, precizia este garantată. Obţineţi culori mai vibrante la desenele CAD şi GIS, precum şi o mai bună calitate pentru textul de culoare roşie sau pentru postere şi POS, cu cerneala reformulată magenta a iPF685, care acoperă un spectru mai larg ca niciodată.

Mai multă cerneală, mai puţină inactivitate: Realizaţi o imprimare continuă a unui volum mare, datorită rezervoarelor de cerneală de mare capacitate ale iPF685, de 130 ml/300 ml, care pot fi interschimbate în funcţie de frecvenţa de utilizare şi pot chiar reduce costul total de exploatare (TCO) datorită unui cost mai scăzut pe volumul de cerneală. Funcţia de cerneală cu schimbare la cald vă permite să înlocuiţi rezervoarele în timpul imprimării, ceea ce asigură o ieşire continuă, chiar şi în cazul tirajelor mari.

Compatibilitate cu servicii de tip cloud: Măriţi productivitatea şi organizaţi fluxurile de lucru de imprimare cu imagePROGRAF Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe), ce vă permite să imprimaţi o varietate de fişiere, fără a fi nevoie de o aplicaţie. Pe lângă integrarea PosterArtist, soluţia vă permite să încărcaţi şi să descărcaţi fişiere pentru partajare imediată, cu acces uşor chiar şi de pe dispozitive mobile. Este acceptată, de asemenea, şi imprimarea dintr-o aplicaţie iPad*.

Economică şi eficientă: Gestionaţi mai uşor costurile de imprimare cu funcţia integrată Status Monitor (Monitor de stare). Funcţia de contorizare a monitorului de stare colecţionează jurnalele de sarcini şi calculează automat costurile pe sarcină sau pe perioadă de timp. Poate fi selectat modul Economy (Economie), care utilizează mai puţină cerneală: ideal atunci când imprimaţi documente ciornă.

Design compact: Utilizaţi mai bine spaţiul de care dispuneţi, cu carcasa optimizată de 24” a Canon iPF685, ceea ce o face perfectă pentru afaceri care urmăresc o productivitate mai mare cu mai puţin spaţiu, sau pentru cei care preferă o imprimantă mai compactă.

Concepută pentru fluxuri de lucru solicitante: iPF685 este compatibilă cu HP-GL/2 şi HP-RTL, incluzând capacitatea de a configura setările paletei şi ale stiloului, pentru fluxuri de lucru CAD. Software-ul inclus conţine un driver optimizat pentru AutoCAD şi un plug-in pentru Microsoft Office, care vă permit să imprimaţi direct din Word, Excel sau PowerPoint.Producator Canon
Cod original CF8970B003AA
Cod producator CF8970B003AA
Pret special pe site Nu
Tip stoc La comanda