Plotter Canon imagePROGRAF iPF680 Vezi imaginea mărită

Plotter Canon imagePROGRAF iPF680

CF8964B003AA


Imprimanta cu 5 culori de nivel incepator compacta perfecta pentru CAD/GIS si postere de inalta calitate. Combinati calitatea si economia cu aceasta imprimanta de 24 inchi de mare vitez� cu 5 culori. Obtineti rezultate mai clare pentru CAD/GIS si postere cu noua cerneala magenta iar rezervoarele cu capacitate de 300 ml asigura productivitate fara perioade de inactivitate.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:


Beneficii

    Imprimaţi volume mari mai rapid
    Carcasă compactă de 24”
    Calitate mai clară pentru desenele CAD şi compatibilitate HP-GL/2
    Sistem cu 5 culori LUCIA
    Nouă cerneală magenta pentru o reproducere superioară a culorilor
    Rezervoare de cerneală cu schimbare la cald, de 130 ml/300 ml
    Software Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe)
    Compatibilă cu servicii de tip cloud
    Instrumente de contorizare

Productivitate ridicată:Duceţi productivitatea la nivelul următor cu Canon iPF680, o imprimantă compactă cu 5 culori, ce dispune de o viteză de imprimare mai mare, permiţând ieşirea unui format A1 în modul ciornă în 25 de secunde. Oferă utilizatorilor o mai mare eficienţă, cu noua funcţie de comandă rapidă de imprimare Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe). Această funcţie permite utilizatorilor să creeze comenzi rapide pentru setările de imprimare cel mai frecvent utilizate şi apoi să imprime prin glisarea şi fixarea fişierelor pe scurtăturile comenzilor respective.

Calitate şi precizie excepţionale: Sistemul de cerneală Canon, cu 5 culori şi pigmenţi, produce cele mai precise şi subţiri linii. Cu o acurateţe de +/- 0,1% şi o lăţime minimă a liniilor de 0,02 mm, precizia este garantată. Obţineţi culori mai vibrante la desenele CAD şi GIS, precum şi o mai bună calitate pentru textul de culoare roşie sau pentru postere şi POS, cu cerneala reformulată magenta a iPF680, care acoperă un spectru mai larg ca niciodată.

Mai multă cerneală, mai puţină inactivitate: Realizaţi o imprimare continuă a unui volum mare, datorită rezervoarelor de cerneală de mare capacitate ale iPF680, de 130 ml/300 ml, care pot fi interschimbate în funcţie de frecvenţa de utilizare şi pot chiar reduce costul total de exploatare (TCO) datorită unui cost mai scăzut pe volumul de cerneală. Funcţia de cerneală cu schimbare la cald vă permite să înlocuiţi rezervoarele în timpul imprimării, ceea ce asigură o ieşire continuă, chiar şi în cazul tirajelor mari.

Compatibilitate cu servicii de tip cloud: Măriţi productivitatea şi organizaţi fluxurile de lucru de imprimare cu imagePROGRAF Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe), ce vă permite să imprimaţi o varietate de fişiere, fără a fi nevoie de o aplicaţie. Pe lângă integrarea PosterArtist, soluţia vă permite să încărcaţi şi să descărcaţi fişiere pentru partajare imediată, cu acces uşor chiar şi de pe dispozitive mobile. Este acceptată, de asemenea, şi imprimarea dintr-o aplicaţie iPad*.

Economică şi eficientă: Gestionaţi mai uşor costurile de imprimare cu funcţia integrată Status Monitor (Monitor de stare). Funcţia de contorizare a monitorului de stare colecţionează jurnalele de sarcini şi calculează automat costurile pe sarcină sau pe perioadă de timp. Poate fi selectat un mod economic, care utilizează mai puţină cerneală: ideal atunci când imprimaţi documente ciornă.

Design compact: Utilizaţi mai bine spaţiul de care dispuneţi, cu carcasa optimizată de 24” a Canon iPF680, ceea ce o face modelul de nivel începător perfect pentru necesităţi de afaceri cu mai puţin spaţiu, sau pentru cei care preferă o imprimantă mai compactă, ce ocupă un volum mai mic.

Concepută pentru fluxuri de lucru solicitante: iPF680 este compatibilă cu HP-GL/2 şi HP-RTL, incluzând capacitatea de a configura setările paletei şi ale stiloului, pentru fluxuri de lucru CAD. Software-ul inclus conţine un driver optimizat pentru AutoCAD şi un plug-in pentru Microsoft Office, care vă permit să imprimaţi direct din Word, Excel sau PowerPoint.Producator Canon
Cod original CF8964B003AA
Cod producator CF8964B003AA
Pret special pe site Nu
Tip stoc La comanda