Plotter Canon imagePROGRAF 6450 Vezi imaginea mărită

Plotter Canon imagePROGRAF 6450

CF6554B003AA
30 alte produse din aceeași categorie:


Beneficii

    Producţie de imprimate de 24”
    Unitate hard disk de 250 GB
    Sistem de imprimare LUCIA EX în 12 culori
    Rezervoare de cerneală de înaltă productivitate, cu schimbare rapidă
    Spectrofotometru şi funcţia Calibration Link disponibile opţional
    Imagine de calitate superioară şi imprimare de precizie
    Plug-in pentru Photoshop, cu economie de timp şi baniRezultate coerente de imprimare şi verificare de înaltă calitate: Imprimanta iPF6450 este concepută pentru piaţa lucrărilor de artă grafică, în special pentru aplicaţii fotografice, artistice şi de verificare.
Această imprimantă format mare dispune de sistemul inovator Canon LUCIA EX cu jet de cerneală pe bază de pigmenţi în 12 culori, cu tehnologie de procesare a imaginii care oferă imprimate într-o gamă largă de culori, cu gradaţii fine, efect metalizat redus şi rezistenţă mare la zgârieturi.
Utilizatorii se pot baza pe această imprimantă pentru o reproducere îmbunătăţită a negrului şi obţinerea de gradaţii în zonele întunecate, ce asigură o imprimare de calitate excepţională în aplicaţiile foto. Acurateţea textului şi a liniilor, precum şi armonia excelentă a culorilor fac această imprimantă ideală pentru aplicaţiile de verificare de înaltă precizie.

Versatilitate: iPF6450 este compatibilă cu sistemele de gestionare a culorilor bazate pe profil ICC şi colaborează perfect cu aplicaţii RIP terţe, acceptând aplicaţii de producţie, fotografie şi verificare.
Utilizatorii pot monta un spectrofotometru opţional pe imprimanta iPF6450. Acesta asigură culori stabile uniforme şi este singurul prevăzut cu un filtru UV comutabil. Utilizatorii beneficiază de o gamă sporită de materiale cu un flux de lucru uniform. Aceştia pot controla o imprimantă iPF6450 cu spectrofotometru dintr-o singură locaţie şi imprimante Canon format mare cu 12 culori dintr-o alta, pentru a optimiza producţia cu ajutorul funcţiei Calibration Link, imprimanta acceptând totodată o gamă largă de tipuri de materiale.

Simplu de utilizat:Ecranul LCD mare, luminos şi uşor de citit permite operarea simplă a modelului iPF6450. O gamă de plug-inuri pentru Mac şi PC simplifică sarcinile obişnuite, precum manipularea, reglarea şi verificarea imaginilor, optimizarea calităţii acestora şi adăugarea marginilor. În plus, fluxurile de lucru care automatizează multe dintre aceste procese sunt uşor de configurat.

Productivitate maximă, durată de inactivitate minimă: iPF6450 dispune de un hard disk de 250 GB integrat, care permite imprimarea foarte eficientă, reimprimări mai uşoare şi manipularea fără efort a unor mari volume de date. Rezervoarele de cerneală de 130 ml şi 300 ml cu înlocuire în timpul funcţionării permit înlocuirea cartuşelor de cerneală fără întreruperea tipăririi, pentru productivitate maximă.

Gestionare eficientă a costurilor: Costurile fiecărei lucrări se monitorizează uşor cu software-ul integrat de gestionare a costurilor, ceea ce permite utilizatorilor să calculeze rata de recuperare a investiţiei.

Valoare adăugată: Software-ul cu valoare adăugată oferit în dotarea standard este relevant pentru o gamă de aplicaţii de la fotografia profesională până la imprimarea internă de postere.

Producator Canon
Cod original CF6554B003AA
Cod producator CF6554B003AA
Pret special pe site Nu
Tip stoc La comanda