Multifunctionala laser color Brother DCP9015CDW Vezi imaginea mărită

Multifunctionala laser color Brother DCP9015CDW

DCP9015CDWYJ1


Multifuncțional performant, ce oferă economii.

Dacă afacerea dumneavoastră are nevoie de un echipament color accesibil, acesta este echipamentul potrivit. Face parte din gama recentă de imprimante LED color, proiectate pentru performanță și fiabilitate.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

Imprimantă multifuncțională color cu duplex DCP-9015CDW

Echipamentul oferă imprimare rapidă și eficientă de până la 18 pagini pe minut. Alături de funcții avansate de scanare și copiere, este partenerul perfect pentru a spori productivitatea la birou și în grupurile de lucru. Puteți reduce consumul de hârtie cu imprimare duplex automată. Ideală pentru birouri datorită conexiunii wireless.

DCP-9015CDW oferă compatibilitate cu o gamă de funcții mobile. Imprimați direct de pe dispozitivul mobil sau wireless folosind AirPrint sau Google Cloud Print. Viteze de imprimare de până la 18 pagini mono și color, ceea ce înseamnă că nu veți aștepta după documente. Reduceți costurile de utilizare cu cartușele color de capacitate mare de 2200 de pagini, în timp ce oferiți documentelor un aspect profesional.

Multifuncțional performant, ce oferă economii.

Dacă afacerea dumneavoastră are nevoie de un echipament color accesibil, acesta este echipamentul potrivit. Face parte din gama recentă de imprimante LED color, proiectate pentru performanță și fiabilitate. 

Vă oferim calitate înaltă, imprimare color de 18 pagini pe minut, alături de funcții de copiere și scanare color într-un singur echipament. Această înseamnă că imprimarea color este acum accesibilă, la un consum de energie redus și cu cartușe color de capacitate mare pentru un cost mic pe pagină.

Construit pentru fiabilitate, nu vă va dezamăgi. De fapt, a fost proiectat pentru a spori productivitatea, oferă funcții de economisesc timp, de la imprimare duplex în standard, tavă de 250 de coli, ecran color tactil pentru o utilizare facilă, posibilitatea de a imprima de pe USB, și aplicații bazate pe web precum Apple AirPrint și Google Cloud Print, cât și conexiune wireless pentru a fi ușor de partajat. De asemenea, oferă și funcții de scanare precum scanarea în rețea, pentru a informația să poate fi disponibilă rapid în cadrul companiei.

Producator Brother
Cod original DCP9015CDWYJ1
Cod producator DCP9015CDWYJ1
Marca Brother
Functii de baza Copiator, Imprimanta, Scanner
Mod de tiparire Color
Format A4
Tehnologie Laser
Tip de interfata Retea, USB, Wireless
Viteza de copiere alb/negru 18 cpm
Viteza de copiere color 18 cpm
Rezolutie copiere 600 x 600 dpi
Capacitate hartie 250 coli
Viteza de printare alb/negru 18 cpm
Viteza de printare color 18 cpm
Rezolutie printare 600 x 600 dpi
Rezolutie scanare 1200 x 2400 dpi
Dimensiune echipament 410 x 483 x 410 mm
Sistem de operare Windows 7, Windows 8, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012