Multifunctional laser color Samsung CLX-4195N Vezi imaginea mărită

Multifunctional laser color Samsung CLX-4195N

CLX-4195N/SEE


Cu adaptabilitatea 3 în 1, imprimanta Samsung CLX-4195N fluidizează fluxul de lucru şi asigură o activitate de imprimare care funcţionează cu eficienţa maximă posibilă. Cu funcţiile de imprimare, copiere şi scanare, CLX-4195N vă oferă flexibilitate şi înlătură obstacolele din calea muncii dvs. Este prevăzută cu funcţii inovatoare precum Copiere act de identitate, Copierea n-în-1, Transfer al materialelor scanate pe e-mail care vă asigură că forţa dvs. de muncă dispune de funcţionalitatea necesară pentru a reuşi în lumea modernă a afacerilor.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

Bucuraţi-vă de documente imprimate de calitate
Tehnologia unică de la Samsung ReCP (Rendering Engine for Clean Page) îmbunătăţeşte calitatea generală şi strălucirea imprimării în alb şi negru, asigurând un aspect perfect al fiecărui document imprimat. Această tehnologie intensifică focalizarea asupra graficii şi textului, suprapunând totodată obiectele solide, pentru a elimina spaţiile libere.

Disponibilă în reţea
Imprimanta Samsung CLX-4195N este prevăzută cu o funcţie convenabilă de reţea pentru o conectivitate îmbunătăţită. Astfel, orice PC din reţeaua dvs. are posibilitatea de a utiliza imprimanta, ceea ce ajută la reducerea costurilor de achiziţionare a altor imprimante.

O experienţă de utilizator mai uşoară pentru dvs.
Timpul dvs. este prea preţios pentru a fi risipit stând în picioare ore întregi lângă imprimantă. Aşadar, de la modul de operare până la instrumentele software de asistenţă, controlaţi complet această imprimantă multifuncţională uşor de utilizat.

* USB Direct
Dacă aveţi sarcini de imprimare stocate pe un stick de memorie, le puteţi transmite direct prin conectorul special pentru USB, aflat chiar sub panoul de comandă.

Asistenţă prin Easy Solution
Odată cu imprimanta veţi primi şi asistenţa software proiectată pentru ca dvs. să puteţi furniza documente imprimate de cea mai înaltă calitate, mai uşor ca niciodată.

* Easy Eco Driver
Easy Eco Driver vă ajută să elaboraţi documente digitale în formate multiple şi uşurează partajarea acestora, inclusiv prin intermediul reţelelor sociale.

Easy Colour Management
Programul Easy Color Management de la Samsung vă permite să reglaţi înaintea imprimării echilibrul cromatic, saturaţia, luminozitatea sau contrastul oricărei imagini. Perfect pentru a respecta exact culorile pentru logo-ul companiei, de fiecare dată.

Controlul la distanţă al dispozitivului
Pentru un control maxim, Easy Printer Manager vă permite să gestionaţi toate dispozitivele dintr-o singur loc. Verificaţi starea dispozitivului şi a tonerului, modificaţi setările dispozitivului sau creaţi avertizări.

Producator Samsung
Cod original CLX-4195N/SEE
Cod producator CLX-4195N/SEE
Marca Samsung
Functii de baza Copiator, Imprimanta, Scanner
Mod de tiparire Color
Format A4
Tehnologie Laser
ADF DA
Tip de interfata Retea, USB
Viteza de copiere alb/negru 18 ppm
Viteza de copiere color 18 ppm
Copiere multipla 1 - 999 pagini
Zoom 25 - 400 %
Capacitate hartie 250 coli
Viteza de printare alb/negru 18 ppm
Viteza de printare color 18 ppm
Rezolutie printare 9600 x 600 dpi
Procesor 533 MHz
Rezolutie scanare 1,200 x 1,200 dpi
Dimensiune echipament 420 x 426 x 448 mm
Sistem de operare Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows XP