Multifunctional laser alb negru Samsung Samsung Xpress M2070 Vezi imaginea mărită

Multifunctional laser alb negru Samsung Samsung Xpress M2070

SL-M2070/SEE


Samsung Xpress M2070; print copy scan; A4 20 ppm fpo 8.5 sec rez max 1200 x 1200 dpi limbaj GDI 128MB RAM procesor 600Mhz tava 150 coli ecran LCD 2x16 linii ; scanner CIS color pana la 4800dpi; copiere 20cpm fco 14 sec zoom 25-400% max 99 copii; duty cycle max 10.000 pag USB 2.0; toner in-box 500 pag ulterior MLT-D111S (1k)

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

Vă prezentăm noua modalitate de a imprima cu multifuncţionala Samsung Xpress.


Multifuncţionalitate 3-în-1
Cu adaptabilitatea 3-în-1, imprimanta multifuncţională Samsung M2070 simplifică fluxul de lucru şi vă asigură că activitatea de imprimare funcţionează cât mai eficient. Cu funcţiile de imprimare, copiere şi scanare M2070 vă oferă flexibilitate şi vă permite să lucraţi cu mai puţine piedici. Este prevăzută cu funcţii inovatoare precum Copiere act de identitate, Copiere N-în-1, Transfer al materialelor scanate pe e-mail care vă asigură că forţa dvs. de muncă dispune de funcţionalitatea necesară pentru a reuşi în lumea modernă a afacerilor.

Uşor de utilizat
Creată pentru o funcţionare simplă şi intuitivă, imprimanta M2070 vă ajută să economisiţi timp preţios şi să reduceţi efortul. Easy Printer Manager Controlaţi de la distanţă setările imprimantei şi monitorizaţi cu uşurinţă starea acesteia cu Easy Printer Manager. Easy Document Creator Programul Easy Document Creator vă ajută să creaţi documente digitale în formate multiple şi uşurează transmiterea acestora către alte persoane, prin e-mail, fax sau reţele de socializare.

Viteză rapidă de imprimare
O imprimantă mai rapidă înseamnă un flux de lucru mai rapid. Este echipată cu un procesor la 600 MHz şi cu o memorie de 128 MB pentru a imprima 20 de pagini pe minut.

Easy Eco Driver
Economisiţi până la 20 de procente din tonerul de imprimantă cu Easy Eco Driver de la Samsung. Acest software util reduce, de asemenea, consumul de hârtie şi de energie şi oferă utilizatorilor opţiunea de a elimina textul şi imaginile care nu sunt necesare, convertindu-le din formatul bitmap în cel de schiţă. Easy Eco Driver a obţinut premiul Outstanding Achievement pentru 2012 de la Innovation Award from Buyers Laboratory (BLI).

Asistenţă prin Easy Solution
Asistenţă prin Easy Solution De asemenea, imprimanta este livrată cu mijloacele software necesare pentru a vă ajuta să obţineţi materiale imprimate de calitate cu mai mare uşurinţă. Easy Printer Manager Controlaţi de la distanţă setările imprimantei şi monitorizaţi cu uşurinţă starea acesteia cu Easy Printer Manager. Easy Document Creator Programul Easy Document Creator vă ajută să creaţi documente digitale în formate multiple şi uşurează transmiterea acestora către alte persoane, prin e-mail, fax sau reţele de socializare.

O imprimantă care transformă toate telefoanele inteligente în telefoane şi mai inteligente
Partajaţi imprimanta multifuncţională Samsung Xpress M2070 fără efort cu Google Cloud Print. Scanare Scanaţi imagini şi trimiteţi-le direct pe dispozitivul mobil.
Imprimaţi de oriunde prin Google Cloud Print Google Cloud Print este disponibil pentru smartphone, tablete, Chromebookuri Google, PC-uri şi alte dispozitive conectate la web.

O calitate excepţională a textului şi a imaginilor pentru documentele dvs
Texte, grafice sau imagini, modelul M2070 vă ajută să imprimaţi orice la o calitate excepţională care satisface chiar şi cele mai exigente aşteptări. Rezoluţia efectivă de până la 1200 x 1200 dpi este atinsă prin varierea dimensiuni punctelor şi a poziţiei punctului în sine. Astfel, veţi obţine o imprimare cu mai multe detalii, precum şi imagini mai clare şi mai cursive. Bucuraţi-vă de documente imprimate de calitate Tehnologia unică ReCP (Rendering Engine for Clean Page) de la Samsung îmbunătăţeşte calitatea generală.

Design ergonomic
Nu vă faceţi probleme că această imprimantă va produce aglomeraţie. Designul atrăgător şi compact face ca aşezarea sa pe birou să fie o plăcere. Dimensiuni reduse Cu dimensiuni de numai 40,6 x 35,9 cm. Cea mai mică imprimantă laser multifuncţională de la Samsung. Design ergonomic Designul ergonomic, cu combinaţia de maro închis ca abanosul şi gri gheaţă creează un mediu de lucru modern şi elegant.

Producator Samsung
Cod original SL-M2070/SEE
Cod producator SL-M2070/SEE
Marca Samsung
Functii optionale Imprimanta, Scanner, Copiator
Mod de tiparire Monocrom
Format A4
Tehnologie Laser
Tip de interfata USB
Viteza de copiere alb/negru 20 cpm
Prima pagina 14 secunde
Copiere multipla 1 - 99 pagini
Zoom 25 - 400 %
Capacitate hartie 150 coli
Viteza de printare alb/negru 20 ppm
Rezolutie printare 1200 x 1200 dpi
Procesor 600 MHz
Rezolutie scanare 1200 x 1200 dpi
Dimensiune echipament 406 x 359.6 x 253 mm
Sistem de operare Windows 7, Windows 8, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Vista, MAC OS X