Multifunctional laser alb negru HP LaserJet Enterprise MFP M725f Vezi imaginea mărită

Multifunctional laser alb negru HP LaserJet Enterprise MFP M725f

CF067A


Beneficiati de volume mari de imprimare pe o gama larga de dimensiuni de hartie - pana la A3 - cu o capacitate maxima de intrare de 4.600 de coli.Previzualizati si editati lucrarile de scanare; gestionati politicile de imprimare in mod centralizat; protejati informatiile sensibile de afaceri. Produsul ideal pentru grupuri mari de lucru care au nevoie un echipament multifunctional fiabil de inalta performanta care imprima pe o gama de dimensiuni de hartie de pana la A3 si contribuie la marirea vitezei de lucru prin capabilitatile sale de scanare performanta fiind echipat cu un ecran senzitiv color simplu de utilizat si cu caracteristici puternice de maniabilitate.

Mai multe detalii

La comanda
Disponibil dupa: 2024-04-04



19 259,50 lei fara TVA

Produse Recomandate

Permiteţi echipelor să facă mai mult - imprimare, scanare, copiere şi fax1 pe dimensiuni de hârtie de până la A3 - de la un echipament MFP de birou

Concentraţi-vă asupra lucrului - capacitatea de hârtie de până la 4.600 de coli şi cartuşele de cerneală de mare capacitate limitează întreruperile.

Obţineţi documente de calitate impresionantă prin tehnologia de imprimare aproape de margini şi utilizând capsatorul încorporat.

Imprimaţi tot ce aveţi nevoie, chiar şi în mişcare - de la smartphone sau de la tabletă - utilizând HP ePrint5sau Apple Airprint™.

Creşteţi ritmul afacerii.

Stabiliţi un ritm rapid - utilizaţi acest MFP puternic pentru a spori productivitatea. Economisiţi timp şi simplificaţi-vă munca utilizând Seturile rapide HP.

Capturaţi eficient conţinutul necesar: eliminaţi automat paginile goale, previzualizaţi, editaţi şi controlaţi lucrările pe ecranul senzitiv color de mari dimensiuni.

Încorporaţi documentele de hârtie în fluxurile de lucru digitale - trimiteţi cu uşurinţă scanările către fax3, e-mail, foldere de reţea sau USB. Imprimaţi direct de pe un dispozitiv de memorie prin portul USB.

Simplificaţi gestionarea activelor şi protejaţi dispozitivele utilizând instrumente de clasă mondială.

Monitorizaţi-vă dispozitivele cu instrumente de cea mai bună calitate, inclusiv HP Web Jetadmin. Contribuiţi la protejarea datelor atât în tranzit, cât şi în repaus.

Îmbunătăţiţi securitatea utilizând coduri PIN pentru imprimare. Adăugaţi mijloace de protecţie prin intermediul locaşului de integrare hardware. Integraţi uşor soluţiile de mâine.

Adăugaţi instrumente de securitate, precum cititoare de ecusoane şi de carduri, prin intermediul locaşului de integrare hardware.

Reduceţi consumul de energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off9 şi cu tehnologia HP Instant-on.

Contribuiţi la conservarea resurselor şi îndepliniţi obiectivele de întreprindere privind protecţia mediului. Tehnologia HP Auto-On/Auto-Off contribuie la reducerea consumului de energie.

Reciclaţi simplu cartuşele de toner HP LaserJet originale prin programul HP Planet Partners.

Economisiţi hârtie şi reduceţi costurile utilizând imprimarea automată faţă-verso.

Producator HP
Cod original CF067A
Cod producator CF067A
Marca Hewlett Packard
Functii optionale Copiator, Fax, Imprimanta, Scanner
Mod de tiparire Monocrom
Format A4
Tehnologie Laser
Tip de interfata Retea, USB
Viteza de copiere alb/negru 41 cpm
Rezolutie copiere 600 x 600 dpi
Prima pagina 10 secunde
Copiere multipla 1 - 9999 copii
Zoom 25 - 400%
Capacitate hartie 500 coli
Viteza de printare alb/negru 41 cpm
Rezolutie printare 1200 x 1200 dpi
Procesor 800 MHz
Rezolutie scanare 600 dpi
Dimensiune echipament 745 x 681 x 1160 mm
Sistem de operare Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows Vista