Multifunctionala inkjet Canon Pixma MG3650RD Vezi imaginea mărită

Multifunctionala inkjet Canon Pixma MG3650RD

CH0515C046AA


Conectaţi-vă, imprimaţi, copiaţi şi scanaţi aşa cum doriţi cu această multifuncţională Wi-Fi care oferă imprimare rapidă de înaltă calitate, fără margini. Imprimaţi fără efort fotografii fără margini, cu nivel înalt de detalii, precum şi documente cu aspect profesional şi text clar, totul graţie sistemului de cartuşe FINE de la Canon şi rezoluţiei de imprimare de până la 4.800dpi. Cu viteze ESAT ISO de 9,9 ipm mono şi 5,7 ipm color, imprimarea unei fotografii fără margini de 10 x15 cm durează circa 44 de secunde.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

Conectaţi-vă, imprimaţi, copiaţi şi scanaţi aşa cum doriţi cu această multifuncţională Wi-Fi care oferă imprimare rapidă de înaltă calitate, fără margini

Imprimaţi fără efort fotografii fără margini, cu nivel înalt de detalii, precum şi documente cu aspect profesional şi text clar, totul graţie sistemului de cartuşe FINE de la Canon şi rezoluţiei de imprimare de până la 4.800dpi.

Cu viteze ESAT ISO de 9,9 ipm mono şi 5,7 ipm color, imprimarea unei fotografii fără margini de 10 x15 cm durează circa 44 de secunde.
 
Imprimaţi şi scanaţi fără efort utilizând dispozitive inteligente şi aplicaţia Canon PRINT, nu este nevoie de internet cu modul Punct de acces integrat

Smartphone-ul dvs. este pregătit şi la fel este şi această imprimantă. Este suficient să descărcaţi aplicaţia Canon PRINT şi veţi putea imprima şi scana utilizând smartphone-ul sau tableta şi veţi putea accesa direct serviciile de tip cloud. Modul Punct de acces integrat creează o reţea wireless ad hoc, astfel încât să puteţi imprima şi scana direct fără a trebui să vă conectaţi la o reţea Wi-Fi sau să utilizaţi internetul.

Experimentaţi libertatea creativă a imprimării şi scanării din cloud cu PIXMA Cloud Link

Cu tehnologia PIXMA Cloud Link îmbunătăţită, puteţi să imprimaţi fotografii în câteva secunde de pe Facebook, Instagram şi din albume foto online; puteţi să imprimaţi/scanaţi documente în servicii de tip cloud precum Google Drive, OneDrive şi Dropbox şi chiar să ataşaţi şi să trimiteţi fişierele/imaginile scanate direct prin e-mail, toate acestea fără a utiliza un PC*.
 
Imprimaţi mai multe pagini cu aceleaşi costuri, cu opţiunile pentru cartuşe de cerneală XL opţionale şi imprimare documente faţă-verso

Bucuraţi-vă de risipă minimă şi de economii maxime. Imprimaţi mai multe pagini cu o economie de costuri de până la 50% la utilizarea cartuşe de cerneală XL opţionale şi economisiţi hârtie cu imprimarea automată faţă-verso.

Distraţi-vă cu felicitări, calendare personalizate şi multe altele utilizând Easy-PhotoPrint+

Distraţi-vă explorându-vă creativitatea cu Easy Photo Print+. Puteţi proiecta şi imprima uşor felicitări, colaje de fotografii şi multe altele cu acest serviciu web, utilizând imagini de pe tabletă, calculator sau din cloud.

Producator Canon
Cod original CH0515C046AA
Cod producator CH0515C046AA
Marca Canon
Functii optionale Copiator, Imprimanta, Scanner
Mod de tiparire Color
Format A4
Tehnologie Inkjet
ADF NU
Duplex Standard
Viteza de copiere alb/negru 2.7 ipm
Copiere multipla 1 - 21 copii
Viteza de printare alb/negru 9.9 ipm
Viteza de printare color 5.7 ipm
Rezolutie printare 4800 x 1200 dpi
Rezolutie scanare 1200 x 2400 dpi
Dimensiune echipament 449 x 304 x 152 mm
Sistem de operare MAC OS X, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP