Imprimanta laser alb negru Samsung Xpress SL-M2625D Vezi imaginea mărită

Imprimanta laser alb negru Samsung Xpress SL-M2625D

SL-M2625D/SEE


Reduceti costurile de imprimare, dar nu va multumiti decat cu cea mai buna calitate. Imprimantele eficiente Samsung Seria Xpress M2625D va ofera viteza de care aveti nevoie pentru a fi mai productiv, dar fara compromisuri in privinta calitatii. Mai mult, datorita imprimarii mobile si a software-ului Easy Printer Manager, aceste imprimante sunt destinate unei utilizari usoare

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

Oricat de solicitante ar fi necesitatile dvs. de imprimare, o imprimanta Samsung Seria Xpress M2625D va ofera, rapid, rezultate extraordinare. Economisiti timp, imprimand chiar si documente complexe la o viteza de pana la 26 de pagini pe minut (PPM), cu ajutorul procesorului puternic de 600 MHz si al memoriei de 128 MB. Datorita procesorului cu nucleu Cortex-A5, acest model este mai rapid cu pana la 25,6% fata de cele anterioare, devenind, astfel, una din cele mai rapide imprimante din clasa sa. Astfel, va va ajuta sa lucrati mai rapid, sa fiti mai flexibil si mai productiv.
Acum, oricine poate realiza imprimari impresionante, de calitate profesionala. Imprimanta Samsung Seria Xpress M2625D ofera imprimari clare, precise, care vor avea, in mod sigur, un impact considerabil. Datorita rezolutiei efective de 4800 x 600 dpi si a tehnologiei Rendering Engine for Clean Page (ReCP), va puteti bucura de performanta si calitate superioare, fara a fi necesara o imprimanta incomoda, de dimensiuni mai mari. Mai mult, functiile care ii pun in valoare calitatile va ofera imagini mai detaliate, mai fluide si text mai clar.
Chiar si cele mai complexe imagini, precum si cel mai marunt text sunt imprimate la o calitate buna, detaliata, datorita rezolutiei efective inalte de imprimare de pana la 4800 x 600 dpi.
Bucurati-va de un text mai clar si de imagini mai vii, datorita accentuarii marginilor, care le ofera un aspect mult mai bine definit si mai cizelat.
Samsung Seria Xpress M2625D este capabila sa realizeze orice trebuie sa imprimati. Aceasta imprimanta mica, dar robusta poate utiliza o gama larga de suporturi de pana la 220 de grame pe metru patrat (gmp), inclusiv hartie, etichete, fise, plicuri si folii transparente pentru retroproiector (OHP). Puteti selecta cu usurinta tipul de hartie necesar de pe tava multifunctionala (MP), imbinand comoditatea cu flexibilitatea.
Reduceti costurile pentru toner si hartie cu butonul Eco One Touch. Este optimizat, astfel incat cu un singur clic pe buton puteti utiliza cu usurinta imprimari N-in-1 si duplex, care va ofera posibilitatea de a imprima mai multe pagini ale documentului pe o singura coala si de a trece peste paginile albe care produc risipa. Cu ajutorului modului de economisire a tonerului puteti reduce, de asemenea, consumul de toner, scazand si mai mult costurile pentru imprimare.

Producator Samsung
Cod original SL-M2625D/SEE
Cod producator SL-M2625D/SEE
Functii optionale Imprimanta
Mod de tiparire Monocrom
Format A4
Tehnologie Laser
Tip de interfata USB 2.0 Hi-Speed
Duplex Standard
Prima pagina 8,5 sec
Capacitate hartie 250 de coli
Viteza de printare alb/negru 26 ppm
Rezolutie printare 4800 x 600 dpi
Procesor 600 MHz
Greutate hartie 60 - 163 g/mp
Dimensiune echipament 368 x 334.5 x 202 mm
Sistem de operare Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003, Windows 8, Windows 7, Windows 2000