Imprimanta laser alb negru Samsung Xpress SL-M2625 Vezi imaginea mărită

Imprimanta laser alb negru Samsung Xpress SL-M2625

SL-M2625/SEE


Oricat de solicitante ar fi necesitatile dvs. de imprimare, o imprimanta Samsung Seria Xpress M2625 va ofera, rezultate extraordinare. Economisiti timp, imprimand chiar si documente complexe la o viteza de pana la 26 de pagini per minute (PPM), cu ajutorul procesorului puternic de 600 MHz si al memoriei de 128 MB. Datorita procesorului cu nucleu Cortex A5, acest model este mai rapid cu pana la 25.6% fata de cele anterioare, devenind, astfel, una din cele mai rapide imprimante din clasa sa. Astfel, va va ajuta sa lucrati mai rapid, sa fiti mai flexibil si mai productiv.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

Samsung Seria Xpress M2625 este capabilă să realizeze orice trebuie să imprimaţi. Această imprimantă mică, dar robustă poate utiliza o gamă largă de suporturi de până la 220 de grame pe metru pătrat (gmp), inclusiv hârtie, etichete, fişe, plicuri şi folii transparente pentru retroproiector (OHP). Puteţi selecta cu uşurinţă tipul de hârtie necesar de pe tava multifuncţională (MP), îmbinând comoditatea cu flexibilitatea.
Cu Easy Eco Driver, puteţi face economii de până la 20% la toner şi hârtie, reducând totodată consumul de energie. Acest software vă ajută să eliminaţi elementele de pe pagină care utilizează cantităţi mari de toner, precum imaginile şi caracterele aldine, sau să deschideţi culoarea textului, pentru a fi necesar mai puţin toner. Puteţi previzualiza şi edita documentele înainte de imprimare, pentru a vă asigura că rezultatul final satisface necesităţile dvs. în ceea ce priveşte eficienţa, dar şi calitatea. Simulatorul Eco va afişa procentajul estimat de reducere pentru CO2, electricitate şi hârtie, astfel încât să constataţi singur diferenţa.
Cu sistemul separat de alimentare cu toner de la Samsung, cartuşul de toner şi unitatea imagistică sunt alimentate separat. Astfel, va trebui să achiziţionaţi numai cartuşul de toner, când se goleşte, iar costurile totale de funcţionare ale imprimante, ca şi costul per pagină, vor fi reduse. De asemenea, instalarea este simplă, pentru ca dvs. să consumaţi mai puţin timp şi mai puţini bani pentru întreţinerea imprimantei. Puteţi totodată să vă echilibraţi bugetul pentru a satisface toate necesităţile de imprimare.
Easy Printer Manager de la Samsung vă permite să urmăriţi setările imprimantei, starea dispozitivului, comenzile de consumabile şi faxurile, toate prin intermediul unui singur software. Puteţi să vedeţi în mod comod rapoartele de eroare, să monitorizaţi starea imprimantei şi a consumabilelor şi să gestionaţi de la distanţă setările. Totul vă este oferit prin intermediul unei unice interfeţe, care reuneşte toate setările şi aplicaţiile pentru imprimanta Samsung.
Reduceţi costurile pentru toner şi hârtie cu butonul Eco One Touch. Este optimizat, astfel încât cu un singur clic pe buton puteţi utiliza cu uşurinţă imprimări N-în-1 şi duplex, care vă oferă posibilitatea de a imprima mai multe pagini ale documentului pe o singură coală şi de a trece peste paginile albe care produc risipă. Cu ajutorului modului de economisire a tonerului puteţi reduce, de asemenea, consumul de toner, scăzând şi mai mult costurile pentru imprimare.

Producator Samsung
Cod original SL-M2625/SEE
Cod producator SL-M2625/SEE
Destinatie Birou
Functii de baza Imprimanta
Mod de tiparire Monocrom
Format A4
Tip de interfata USB 2.0 Hi-Speed
Duplex Manual
Prima pagina 8.5 s
Capacitate hartie 250 coli
Viteza de printare alb/negru 26 ppm
Rezolutie printare 4800 x 600 dpi
Procesor 600 MHz
Greutate hartie 60 - 163 g/mp
Dimensiune echipament 368 x 334.5 x 202 mm
Sistem de operare Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003, Windows 8, Windows 7, Windows 2000