Imprimanta laser alb negru Hewlett Packard LaserJet Enterprise M806x+ Vezi imaginea mărită

Imprimanta laser alb negru Hewlett Packard LaserJet Enterprise M806x+

CZ245A


Acest echipament HP LaserJet pentru format A3 manevrează rapid lucrări mari de imprimare, datorită capacităţii foarte mari de intrare şi manevrării versatile a hârtiei. Imprimarea mobilă este simplă cu Wireless direct şi cu tehnologia de imprimare prin atingere. Upgrade-urile simple vă protejează investiţia

Mai multe detalii

La comanda
Disponibil dupa: 2024-05-02



24 230,23 lei fara TVA

Produse Recomandate

Imprimaţi rapid şi simplu lucrări mari, cu o viteză de până la 56 ppm A4, datorită capacităţii foarte mari de intrare, de până la 4.600 de pagini. Opţiunile versatile de manevrare a hârtiei includ un capsator/stivuitor/perforator şi un dispozitiv pentru legare de broşuri.
Simplificaţi activităţile cu atingerea potrivită – daţi utilizatorilor posibilitatea să treacă rapid de la o activitate la alta utilizând ecranul senzitiv color mare, de 10,9 cm (4,3 inchi).
Simplitate completă – simplificaţi imprimarea pentru toată lumea utilizând un driver comun.
Nu aşteptaţi, imprimaţi imediat şi economisiţi energie cu tehnologia Instant-on.
Urmăriţi îndeaproape, chiar şi de la distanţă – monitorizaţi şi controlaţi centralizat imprimantele cu HP Web Jetadmin6.
Aplicaţi politici la nivelul tuturor echipamentelor pentru a vă proteja toate dispozitivele HP, utilizând HP Imaging and Printing Center.
Vă protejaţi imediat imprimantele cu HP Instant-on Security şi protejaţi datele sensibile trimise la imprimantă cu hard diskul HP securizat de înaltă performanţă.
Imprimări cu un IP pozitiv – autentificaţi utilizatorii la dispozitiv pentru a contribui la securizarea lucrărilor de imprimare.
Imprimarea mobilă este simplă cu Wireless direct1, ca şi comoditatea de imprimare prin atingere de la un dispozitiv mobil.
Lăsaţi angajaţii să imprime de la dispozitive mobile cu capabilitatea de imprimare încorporată sau utilizând aplicaţia şi software-ul HP ePrint.
Imprimare simplificată pentru Apple® – permiteţi utilizatorilor să imprime wireless de la un iPad®, iPhone® sau iPod touch®

Producator HP
Cod original CZ245A
Cod producator CZ245A
Destinatie Birou
Mod de tiparire Monocrom
Format A3
Tehnologie Laser
Tip de interfata Wireless, USB 2.0 Hi-Speed, Retea
Duplex Standard
Prima pagina 8.5 sec
Capacitate hartie Două tăvi de intrare pentru 500 de coli tavă multifuncţională pentru 100 de coli tavă de intrare de mare capacitate pentru 3.500 de coli
Viteza de printare alb/negru 56 ppm
Rezolutie printare 1200 x 1200 dpi
Procesor 800 MHz
Greutate hartie 60 - 220 g/mp
Dimensiune echipament 1095 x 715 x 1040 mm
Sistem de operare Windows Vista, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003, Windows 8, Windows 7, Windows 10