Imprimanta inkjet Canon Maxify iB4150 Vezi imaginea mărită

Imprimanta inkjet Canon Maxify iB4150

BS0972C006AA


Construită pentru productivitate, performanţă şi fiabilitate. Imprimare rapidă de 24 ipm pentru documente monocrom şi de 15,5 ipm pentru documente color cu un randament de până la 2.500 de pagini, costuri de întreţinere reduse, plus Wi-Fi – perfectă pentru birourile mici.

Mai multe detalii19 alte produse din aceeași categorie:

O imprimantă pentru utilizare intensă, pentru birourile cu activitate intensă


Imprimantă color cu jet de cerneală cu viteza, capacitatea şi economia care îi permit să fie o parte esenţială a oricărui birou mic. Dispunând de o casetă de hârtie de mare capacitate de 500 de coli, Canon MAXIFY iB4150 produce materiale imprimate excepţionale în culori vii şi text clar, utilizând cernelurile sale DRHD care rezistă la sublinierea cu marker şi la fricţiune. Canon MAXIFY iB4150 imprimă coli A4 la o viteză ultra ridicată de 24 ipm pentru documente monocrom şi de 15,5 ipm pentru documente color, timpul de ieşire a primei pagini (FPOT) fiind de doar 6 secunde.

Economie excepţională


De la consumul redus de energie electrică până la cartuşele de cerneală cu randament ridicat şi cartuşele color ce pot fi înlocuite individual, Canon MAXIFY iB4150 este concepută pentru a reduce costurile. Cartuşele negre oferă un randament ISO de 2.500 de pagini, iar cele color de 1.500 de pagini, permiţând biroului dvs. să îşi continue activitatea fără nevoia de a înlocui constant cartuşe. În plus, pachetul multiplu cu 4 culori este disponibil ca opţiune, pentru o imprimare şi mai rentabilă.

Imprimare versatilă la birou


Graţie imprimantei Canon MAXIFY iB4150, puteţi fi productiv şi puteţi finaliza sarcinile mai uşor. Imprimarea faţă-verso şi compatibilitatea cu o varietate de dimensiuni şi tipuri de hârtie, de la hârtie simplă A4 până la etichete, plicuri şi hârtie fotografică, transformă sarcinile de imprimare obişnuite de la birou într-o activitate simplă. Dispunând de numeroase caracteristici uşor de utilizat, Canon MAXIFY iB4150 este construită pentru a vă oferi toate opţiunile de imprimare de care aveţi nevoie pentru utilizarea obişnuită de la birou.

În serviciile cloud sau pe mobil


Compatibilitatea cu Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria şi aplicaţia Canon PRINT oferă imprimare rapidă şi simplă de pe dispozitive mobile. Puteţi chiar imprima din servicii cloud populare, inclusiv Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote şi OneDrive. Modul Punct de acces încorporat înseamnă că utilizatorii dispozitivelor inteligente se pot conecta la imprimantă fără o reţea Wi-Fi.

Management şi monitorizare realizate cu uşurinţă


Canon MAXIFY iB4150 oferă o calitate a imprimării incredibilă şi o productivitate mai ridicată pentru birourile mici, dar oferă şi funcţii de administrare avansate pentru gestionare, întreţinere şi control simple. O gamă de opţiuni suplimentare permite administratorilor de sistem să configureze rapid şi uşor imprimanta şi să restricţioneze anumite operaţiuni.

Integrarea în reţeaua SNMP


Compatibilitatea cu protocolul simplu de administrare a reţelei (SNMP), de care dispune seria Canon MAXIFY iB4150, facilitează integrarea imprimantei în reţeaua existentă de la birou. SNMP permite o gamă de funcţii de monitorizare şi întreţinere, inclusiv pentru nivelurile de cerneală, starea erorilor şi numărarea paginilor.