Imprimanta inkjet Canon PIXMA iP110 Vezi imaginea mărită

Imprimanta inkjet Canon PIXMA iP110

BS9596B009AA


Conectati-va si imprimati in miscare cu imprimanta portabila suprema. Aceasta imprimanta usoara poate incapea intr-o geanta de laptop si va permite sa imprimati direct de pe dispozitive inteligente si din cloud cu rezultate extraordinare.

Mai multe detalii19 alte produse din aceeași categorie:

 Imprimare portabila suprema
Conectati-va si imprimati in timp ce calatoriti. Oriunde va duce viata, aceasta imprimanta usoara, subtire este companionul suprem pentru imprimare portabila si eleganta de pe smartphone-uri, tablete si din cloud, gratie conectivitatii Wi-Fi avansate.

Conectata la cloud
Accesati direct din cloud. Bucurati-va de libertatea de a imprima fara efort de pe internet, de oriunde va aflati, utilizand doar smartphone-ul sau tableta. Cu tehnologia PIXMA Cloud Link imbunatatita, puteti imprima documente de serviciu, PDF-uri si JPG-uri direct din servicii de tip cloud, precum Dropbox, Google Drive, OneDrive si Evernote. In plus, puteti imprima fotografii in cateva secunde de pe Facebook, Twitter si albume online – toate acestea fara a utiliza un calculator.

Compatibilitate cu smartphone si tableta
Smartphone-ul dvs. este pregatit si la fel este si aceasta imprimanta. Pur si simplu descarcati aplicatia PIXMA Printing Solutions de la Canon pentru smartphone-ul sau tableta dvs. Utilizand aplicatia puteti accesa direct serviciile de tip cloud. Puteti chiar verifica starea imprimantei, manualul sau nivelurile de cerneala in timp real, prin Wi-Fi sau internet. Pentru a completa optiunile de conectivitate mobila, sunt acceptate, de asemenea, Apple AirPrint si Google Cloud Print.
Impresionati in timp ce calatoriti cu imprimare la calitate exceptionala. Imprimati documente cu aspect profesional, cu text si culori clare, cu contrast bogat al culorilor - gratie tehnologiei FINE de la Canon cu sistem imbunatatit cu 5 cartuse de cerneala si rezolutie de imprimare de pana la 9.600 dpi. De asemenea, imprimarea este rapida. Puteti obtine o fotografie frumoasa de 10x15 cm fara margini in doar 53 de secunde.

Imprimare confortabila, eficienta din punct de vedere al costurilor
Pentru confort maxim, puteti ajusta setarile imprimantei pentru a extinde volumul imprimarii, utilizand „Modul de economisire a cernelii negre”. Nu va ingrijorati daca epuizati cerneala neagra cand sunteti in deplasare, deoarece imprimanta va continua sa functioneze creand negru compus din celelalte cerneluri colorate.

Joaca creativa
Distrati-va explorandu-va creativitatea cu Easy Photo Print+. Puteti proiecta si imprima usor felicitari, colaje de fotografii si multe altele cu acest serviciu web - utilizand imagini de pe tableta, smartphone, calculator sau din cloud.

 Imprimare fara cabluri
Experimentati limita in portabilitate si deveniti mobili cu acumulatorul reincarcabil inclus. Ideal pentru momentele cand doriti sa imprimati in locatii in care nu exista alimentare cu energie.

Producator Canon
Cod original BS9596B009AA
Cod producator BS9596B009AA
Destinatie Birou
Functii de baza Imprimanta
Mod de tiparire Monocrom
Format A4
Tehnologie Inkjet
ADF Standard
Tip de interfata USB 2.0 Hi-Speed, Wireless
Duplex Manual
Capacitate hartie 50 coli
Viteza de printare alb/negru 9.0 ipm
Viteza de printare color 5.8 ipm
Rezolutie printare 9600 x 2400 dpi
Greutate hartie 64 - 105 g/mp
Dimensiune echipament 322 x 185 x 62 mm (fără baterie)
Sistem de operare Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1