Imprimanta inkjet Canon PIXMA iX6850 Vezi imaginea mărită

Imprimanta inkjet Canon PIXMA iX6850

BS8747B006AA


Această imprimantă de birou A3+ de înaltă performanţă oferă conectivitate Wi-Fi şi Ethernet, precum şi posibilitatea de a imprima de pe dispozitive mobile. 5 cartuşe de cerneală separate oferă în mod eficient documente de afaceri şi fotografii de calitate superioară.

Mai multe detalii19 alte produse din aceeași categorie:

 Imprimanta compacta A3+ pentru birou
Eleganta si ultracompacta, aceasta imprimanta A3+ de inalta performanta, cu 5 cartuse de cerneala separate, ofera documente si fotografii imprimate la calitate exceptionala. Aceasta reprezinta solutia de birou ideala pentru a imprima foi de calcul de mari dimensiuni realizate in Excel, afise comerciale si fotografii.

 Calitate superioara
Sistemul cu 5 cartuse de cerneala separate include un rezervor de cerneala neagra pe baza de pigment, pentru text clar, usor lizibil si cerneluri pe baza de coloranti, pentru imagini superbe, la calitate de laborator foto – in plus, pentru eficienta sporita a imprimarii, nu trebuie sa inlocuiti decat cerneala care se consuma.

 Conectivitate inteligenta
Beneficiind atat de conectivitate Wi-Fi, cat si de conectivitate Ethernet, aceasta imprimanta poate fi partajata cu usurinta intre mai multe PC-uri in cadrul unei retele de birou. Descarcati aplicatia Canon PIXMA Printing Solutions pentru a imprima de pe dispozitive inteligente. De asemenea, se ofera suport Apple AirPrint si Google Cloud Print.

  Imprimare rapida
Imprimari superbe, fara timp de asteptare indelungat. Datorita tehnologiei Canon FINE, aceasta imprimanta dispune de viteze rapide de imprimare a documentelor in format A4, de 14,5 ipm monocrom si 10,4 ipm color si poate imprima, la calitate de laborator foto, o fotografie de 10x15 cm fara margini in aprox. 36 de secunde.

 Economisiti bani cu cernelurile XL
Imprimati mai mult cu mai putine costuri. Cartusele de cerneala XL optionale ofera semnificativ mai multe pagini, cu economii de pana la 30% la o singura pagina, comparativ cu cartusele de dimensiuni standard. Cerneala optionala XXL neagra pe baza de pigment va permite sa imprimati pana la 1000 de pagini alb-negru.

 Continut exclusiv
Bucurati-va de acces la o gama larga de tipuri de continut creativ, de calitate profesionala, cu CREATIVE PARK PREMIUM. Creati si imprimati cu usurinta postere si documente de afaceri utilizand sabloanele oferite de serviciul exclusiv Solution Templates.

Producator Canon
Cod original BS8747B006AA
Cod producator BS8747B006AA
Destinatie Birou
Functii de baza Imprimanta
Mod de tiparire Color
Format A3
Tehnologie Inkjet
Tip de interfata Wireless, USB, Retea
Duplex Manual
Capacitate hartie 150 coli
Viteza de printare alb/negru 14.5 ipm
Viteza de printare color 10.4 ipm
Rezolutie printare 9600 x 2400 dpi
Greutate hartie 64 - 105 g/mp
Dimensiune echipament 584 x 310 x 159 mm
Sistem de operare Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows 10