Imprimanta inkjet Canon PIXMA iP2850 Vezi imaginea mărită

Imprimanta inkjet Canon PIXMA iP2850

BS8745B006AA


Această imprimantă compactă asigură o imprimare de înaltă calitate, accesibilă, datorită tehnologiei Canon FINE şi cartuşelor de cerneală XL opţionale. Beneficiind de conectivitate USB, această imprimantă este o imprimantă perfectă de uz personal pentru biroul dvs.

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

 Imprimanta accesibila pentru acasa
O imprimanta accesibila si usor de utilizat pentru a fi folosita in locuinta, cu doua cartuse de cerneala, ideala pentru a imprima documente utilizate zi de zi si fotografii ocazionale. Conectivitatea USB simpla si designul compact o fac sa fie deosebit de adecvata pentru utilizare ca imprimanta de birou pentru uz personal.

 Imprimari de calitate
Imprimati documente si imagini de inalta calitate, cu un nivel impresionant al detaliilor, datorita tehnologiei Canon FINE si sistemului de cerneluri hibrid. Cartusul color utilizeaza cerneluri pe baza de coloranti, pentru imprimare in culori vii, in timp ce cartusul negru contine cerneala pe baza de pigmenti, pentru text clar, usor lizibil.

 Reduceti costurile cu cerneala
Imprimati mai mult cu mai putine costuri. Cartusele XL imprima semnificativ mai multe pagini si dureaza mai mult pana la schimbarea cernelii – ceea ce este ideal daca imprimati frecvent – si ofera o economie de pana la 30% pe pagina, comparativ cu cartusele standard echivalente.

 
My Image Garden
My Image Garden va ajuta sa va organizati fotografiile si sa le imprimati mai usor . Functiile avansata precum recunoasterea fetei va permit sa cautati printre toate fotografiile de pe PC, chiar si printre cele de mult uitate si sa le utilizati pentru a crea colaje atractive noi, in vederea imprimarii.

 Imprimare inteligenta de pe Web
Functia Auto Clip din plug-in-ul Easy-WebPrint EX pentru Internet Explorer simplifica imprimarea exclusiv a ceea ce aveti nevoie de pe Web. Copiati informatiile selectate de pe pagini Web multiple si imprimati-le pe o singura pagina, pentru a economisi hartia.

 Economisiti energie
Functia de oprire automata opreste automat imprimanta daca nu este utilizata o perioada de timp configurata, economisind astfel energie. Functia de pornire automata reporneste in mod convenabil imprimanta atunci cand incepeti sa imprimati. Modul silentios poate reduce semnificativ zgomotul emis la functionare pentru imprimare aproape complet silentioasa la domiciliu.

Producator Canon
Cod original BS8745B006AA
Cod producator BS8745B006AA
Functii optionale Imprimanta
Mod de tiparire Color
Format A4
Tehnologie Inkjet
Tip de interfata USB 2.0 Hi-Speed
Duplex Manual
Capacitate hartie 60 coli
Viteza de printare alb/negru 8 ipm
Viteza de printare color 4 ipm
Rezolutie printare 4800 x 600 dpi
Greutate hartie 64 - 105 g/mp
Dimensiune echipament 426 x 235 x 134 mm
Sistem de operare Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows 10