Imprimanta inkjet Canon PIXMA iP7250 Vezi imaginea mărită

Imprimanta inkjet Canon PIXMA iP7250

BS6219B006AA


Imprimanta foto de inalta performanta cu 5 cartuse de cerneala separate conectivitate Wi-Fi si imprimare de pe smartphone. Design subtire cu doua tavi de hartie complet integrate imprimare automata fata-verso si imprimare directa pe disc.

Mai multe detalii19 alte produse din aceeași categorie:

Înaltă performanţă, design elegant

Având conectivitate Wi-Fi şi 5 rezervoare individuale de cerneală, această imprimantă foto de înaltă performanţă este perfectă pentru imprimarea rapidă şi de înaltă calitate a fotografiilor, documentelor şi CD-urilor. Se poate accesa uşor din orice punct al casei, inclusiv de pe dispozitive mobile. Corpul nou elegant şi subţire cu tavă de ieşire cu deschidere automată o face ideală pentru spaţiile limitate.

Compatibilitate cu smartphone şi tablete

Conectivitatea Wi-Fi şi aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint facilitează imprimarea cu ajutorul smartphone-ului şi tabletei, practic din orice punct al casei. Este posibilă şi imprimarea directă a fotografiilor, e-mail-urilor, paginilor web şi altor documente de pe dispozitivele Apple, cum ar fi iPhone, iPad şi iPod touch, cu ajutorul Apple AirPrint.

Gestionarea avansată a suporturilor materiale

Casetele duble de hârtie complet integrate permit încărcarea simultană cu hârtie de diferite formate şi tipuri. Cu imprimarea directă pe disc se pot crea şi imprima etichete direct pe discuri Blu-ray, CD-uri şi DVD-uri compatibile şi coperte adecvate pentru o mai simplă organizare şi partajare cu familia şi prietenii.

Imprimarea mai creativă a fotografiilor

Imprimarea fotografiilor cu My Image Garden este mai uşoară şi mai rapidă, explorând întregul potenţial al aparatului PIXMA. Amintirile revin la viaţă, deoarece funcţiile de organizare foto ale aparatului, inclusiv recunoaşterea facială, permit găsirea cu uşurinţă a tuturor fotografiilor stocate în PC-ul dvs., chiar şi pe cele de mult uitate, şi combinarea lor într-un colaj minunat destinat imprimării. Cu aplicaţia Print Your Days se pot organiza şi imprima fotografii direct de pe Facebook.

Producţie rapidă

Pentru niveluri înalte de detaliere şi imprimarea rapidă a documentelor şi a imaginilor la domiciliu, această imprimantă foto dispune de un cap de imprimare de excepţie de 1pl, 9600 dpi. Are o viteză de imprimare rapidă A4 ISO ESAT de 15ipm alb-negru şi 10ipm color şi oferă o fotografie format 10x15cm, fără margini, de calitate profesională excepţională, în aprox. 21 de secunde.

Economisiţi hârtie şi energie

Funcţia automată faţă-verso – imprimare automată pe ambele feţe – economiseşte hârtie şi creează documente cu aspect mai profesional. Economisiţi energie cu funcţia de pornire/oprire automată, care opreşte automat imprimanta după un anumit timp şi o porneşte din nou atunci când începeţi să imprimaţi.

Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri

Reduceţi risipa şi imprimaţi mai eficient cu rezervoarele de cerneală individuale, deoarece înlocuiţi doar culoarea care s-a epuizat. Cu cernelurile XL, puteţi economisi bani, deoarece acestea imprimă până la de 2,2 ori mai multe pagini decât cerneala standard înainte de a trebui înlocuite - sunt perfecte pentru volume mari de imprimat.

Producator Canon
Cod original BS6219B006AA
Cod producator BS6219B006AA
Destinatie Birou
Functii de baza Imprimanta
Mod de tiparire Color
Format A4
Tehnologie Inkjet
Tip de interfata USB 2.0 Hi-Speed, Wireless
Duplex Standard
Capacitate hartie 125 coli
Viteza de printare alb/negru 15 ppm
Viteza de printare color 10 ppm
Rezolutie printare 9600 x 2400
Greutate hartie 64 - 105 g/m²
Dimensiune echipament 451 x 368 x 128
Sistem de operare Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, MAC OS X