Copiator alb negru Canon imageRUNNER 2520  Vezi imaginea mărită

Copiator alb negru Canon imageRUNNER 2520

CF3796B003AA


Pretul promotional conditionat de achizitia a 2 flacoane de toner. Promotia este valabila in limita stocului disponibil

Mai multe detalii30 alte produse din aceeași categorie:

Productivitate avansată


Necesităţile zilnice de imprimare rapidă alb-negru sunt satisfăcute prin viteze de până la 20 ppm şi revenire foarte rapidă din modul inactiv. Având o capacitate de hârtie de până la 2.000 coli, aceste imprimante multifuncţionale (MFP-uri) sunt ideale pentru grupurile de lucru mici şi mijlocii, cu activitate intensă şi volum mare de imprimare.
Afişajul cu ecran tactil mare şi meniurile intuitive facilitează utilizarea seriei imageRUNNER 2500, permiţând utilizatorilor să economisească timp şi să realizeze mai multe sarcini. Cu opţiunea transmitere color, utilizatorii pot scana color rapid şi eficient direct către diferite destinaţii.

Controlul costurilor


Compatibilitatea cu software-ul uniFLOW de la Canon oferă o mai bună transparenţă a costurilor, permiţându-vă astfel să urmăriţi şi totodată să facturaţi anumite sarcini de imprimare către persoane individuale, departamente, locaţii şi proiecte.
Compatibilitatea cu instrumentul e-Maintenance de la Canon poate îmbunătăţi şi mai mult durata de funcţionare prin diagnosticări de la distanţă, citiri automatizate ale contoarelor şi monitorizarea consumabilelor, pentru a reduce timpul de administrare. Cu taxarea la clic, veţi plăti numai ceea ce imprimaţi, ceea ce vă asigură un control mai mare al costurilor.

Securitate


O funcţie de securitate încorporată face ca materialele imprimate să fie „păstrate” până când utilizatorul relevant se identifică printr-un cod PIN. Acest lucru împiedică aglomerarea documentelor în tăvile de ieşire şi vizualizarea lor de către persoane neautorizate. Se pot stoca până la 100 documente odată. Ca alternativă la soluţia uniFLOW de la Canon, aceasta se poate combina cu sistemele de securitate pe bază de card, permiţând utilizatorilor să acceseze şi să imprime instantaneu oricâte sarcini doresc. Iar odată imprimate, materialele se şterg automat, pentru un control perfect al documentelor.

Integrare în reţea


Acest model se poate conecta uşor la reţeaua dvs. IT şi se poate integra în sistemele dvs. IT existente datorită compatibilităţii cu PCL şi cu opţiunea PostScript. Odată conectată, iW Management Console (iWMC) vă permite să gestionaţi şi să monitorizaţi întreaga flotă de la un singur punct de control.

Impact scăzut asupra mediului


Aceste modele certificate ENERGY STAR® oferă unul dintre cele mai bune randamente TEC (Typical Electricity Consumption)* din clasa lor, consumând doar 1,5 W în modul inactiv. Imprimarea faţă-verso deosebit de productivă, disponibilă în varianta standard, economiseşte costuri, timp, precum şi hârtie.

Producator Canon
Functii optionale Scanner, Imprimanta, Copiator
Mod de tiparire Monocrom
Format A3
Tehnologie Laser
Tip de interfata USB 2.0 Hi-Speed, USB, Retea
Duplex Standard
Viteza de copiere alb/negru 20 ppm A4, 15 ppm A3
Rezolutie copiere 600 dpi x 600 dpi
Prima pagina 6.4 secunde
Zoom 25-400%; Fix: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%
Timp incalzire 30 de secunde
Capacitate hartie Caseta 250 de pagini Tava manuala 100 de pagini
Viteza de printare alb/negru 20 ppm A4, 15 ppm A3
Rezolutie printare 600 dpi x 600 dpi